• 4
  • 7
  • banner

Profesional Mësimdhënia Room tavolinë e karrige Solution

OEM & ODM China

Çmimi më i ulët dhe të mirë të cilësisë në botë

Xinda Teaching Equipment Co., Ltd.  company’s head factory covers an area of 20,000 square meters, with 150 employees, 4 parts&accessories’ factories (panel, sheet metal, plastic injection molding) . with ISO certificate 

factory tour:
showing room/welding robot/painting line/conponent furniture/export loading

factory tour

Lexo më shumë
  • portë i XINDA